Lodden og nicket bad_ip

Det begynner å bli endel år siden nå, men siden det har blitt skrevet om pokerspillere her på siden så synes jeg at det også må skrives om minst 1 norsk pokerspiller. Og da er det ganske naturlig å velge den som en gang var kanskje verdens beste nettspiller under nicket eller pseudonymet bad_ip. Han var så fryktet at han til slutt ikke kunne benytte nicket lenger og var nesten tvunget til å legge det på is.

Vi er nå tilbake i cirka 2006 og årene før dette at Johnny virkelig herjet på nettet.  Men så i 2006 kom ryktene og til slutt bekreftet han det selv. Her er litt klipp og lim fra et intervju med Johnny Lodden i nettavisen for cirka 10 år siden:

Johnny Lodden (21) fra Jørpeland har i lengre tid vært en fryktet spiller i poker på nettet. Hans pseudonym er godt kjent i miljøet, men ikke mange eller nesten ingen vet hvem han egentlig er. Han har de siste årene spilt med nicket «bad_ip» og har aller helst spilt i de hardeste lagene om kontanter. Og aller helst kun mann mot mann eller heads-up mot de som er villige til å satse mest penger på sitt spill på internett – highrollerne.

Så kom ryktene om at han hadde tapt stort og spilte med fremmede penger. Pokermiljøet ville ha det til dette, og så bekreftet han at det gikk veldig tungt i hans spill til nettavisen i et intervju.

– Ting er ikke lenger som tidligere sier 21-åringen. Min poker er inne i en dyp dal om dagen – men slik er det bare, sier Lodden til Nettavisen.

Får ikke motstand

Nicket «bad_ip» har fått for mye rykter rundt seg slik at de ikke kan brukes lenger. Nicket ligger «på is» for nå.

– Jeg har spilt med andre kontoer jeg har lånt de senere månedene. Mitt eget nick tviler jeg på at jeg kommer til å benytte så mye mer i fremtiden.

– Hvorfor skjer dette?

Johnny tenker en stund før han svarer:

– Det er for mange som har tapt penger mot dette nicket og dermed ikke ønsker å spille igjen. Dermed har jeg måtte «flytte på meg» og har spilt med kontoer jeg har lånt av venner.

Medierykter

Johnny ønsker ikke å snakke om penger. Hva han har tjent eller tapt forblir hans viten. Tallene som ryktene sier i massemedia er totalt feil ihvertfall. Mer enn det vil han ikke si annet enn at sannheten er langt fra hva de tallene prøver å fortelle. Tallene som har kommet i media har variert alt fra noen få kroner til noen millioner til 100 millioner. De må bare spekulere – svaret får de aldri, sier Johnny.

Har cash

Tidligere i år handlet han sitt eget kryp inn på hjemstedet sitt. En penthouse leilighet.

Plasserer du penger for å spare til fremtiden?

– Jeg har ikke plassert noen ting – jeg har bare kontanter. På den måten forteller han mellom linjene at han ikke er blakk også!